PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Zbigniew Szymański

Zbigniew Szymański
URODZONY: 26 czerwiec 1943, Częstochowa
ZMARŁ: 05 grudzień 2013 w wieku 70 lat, Kraków
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 PION REŻYSERSKI (9)
2005
Level
Reżyser
1997
Statek
Współpraca
1987
Rekonstrukcja
Reżyser
1987
Rekonstrukcja
Asystent reżysera
1986
Przeprowadzka
Reżyser
1981
Gabinet śmiechu
Reżyser
1981
Ślady na śniegu
Reżyser
1979
Tak
Reżyser
1979
Spotkanie
Reżyser
 SCENOGRAFIA (5)
1987
Rekonstrukcja
Projektant plastyczny
1981
Gabinet śmiechu
Scenografia
1981
Ślady na śniegu
Scenografia
1981
Ślady na śniegu
Projektant plastyczny
1979
Spotkanie
Scenografia
 SCENARIUSZ (4)
1986
Przeprowadzka
Scenariusz
1979
Tak
Scenariusz
1977
Statek
Konsultant
1970
Poznań 1939-1942
Scenariusz
 ANIMACJA (2)
1987
Rekonstrukcja
Animacja
1981
Ślady na śniegu
Animacja
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll