PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Tomasz Malinowski

Tomasz Malinowski
URODZONY: 05 styczeń 1966, Olsztyn
Filmografia
 ZDJĘCIA (17)
2014
Antyterapia
Operator kamery
2008
Karolcia
Zdjęcia
2007
Wino truskawkowe
Operator kamery
2004
Polak z Żytomierza
Zdjęcia
2003
Nakręceni, czyli szołbiznes po polsku
Zdjęcia
2003
Ubu król
Operator kamery
2002
Gwiazdor
Zdjęcia
2002
Cudzoziemiec
Operator kamery
2002
Chopin. Pragnienie miłości
Operator kamery
2001
Sąsiedzi
Zdjęcia
2000
Kolumbowie w kolorze feldgrau
Zdjęcia
2000
Pierwszy milion
Operator kamery
1999
Wieszcz nie wieszcz...
Zdjęcia
1998
Jacka Pałkiewicza zapiski z wyprawy do źródeł Amazonki
Zdjęcia
1997
Bareizm
Zdjęcia
1997
Od grudnia do grudnia 1980-1981
Zdjęcia
1990
Przeklęty pistolet
Asystent operatora
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll