PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU
Marek Bukowski
URODZONY: 26 listopad 1969, Milicz
Filmografia
 AKTOR (15)
2018
Dzień czekolady
tata Moniki
2017
PolandJa
Policjant
2016
Konstruktor
Wiktor
2013
Powrót
Piotr Małecki
2011
Uwikłanie
Komisarz Sławomir Smolar
2011
Bracia
Kuba
1996
Nocne graffiti
Laleczka
1995
"Chmury nad nami rozpal w łunę". Julian Tuwim 1894-1953
1995
"Chmury nad nami rozpal w łunę". Julian Tuwim 1894-1953
1994
Polska śmierć
stażysta Robert
1994
Wrony
pan młody
1993
Pożegnanie z Marią
Tadeusz
1992
Kawalerskie życie na obczyźnie
Michał
1991
Nad rzeką, której nie ma
"Admirał"
1991
Nad rzeką której nie ma
"Admirał"
 PION REŻYSERSKI (2)
2003
Sukces
Reżyser
2001
Blok.pl
Reżyser
 PRODUKCJA (2)
2003
Sukces
Producent
2001
Blok.pl
Producent
 SCENARIUSZ (1)
2001
Blok.pl
Scenariusz
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll