PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Kazimierz Wysota

Kazimierz Wysota
URODZONY: 02 marzec 1954, Czajkowo
Filmografia
 AKTOR (12)
2004
Masakra w klasztorze
własowiec
2001
Harry Potter i Kamień Filozoficzny
Vernon Dursley (głos)
1995
Młode wilki
Celnik
1992
1968 - Szczęśliwego Nowego Roku
milicjant
1990
Jan Kiliński
1990
Zabić na końcu
amant
1989
Virtuti
porucznik Jerzy Brejer
1987
Wielki wóz
porucznik Stanisław Szymański
1984
Był Jazz
Mikołaj
1984
Remis
1981
Rdza
Michał, syn Bryły
1981
Wielki bieg
zawodnik; nie występuje w napisach
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll