PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU
Zenon Piórecki
URODZONY: 28 sierpień 1934, Łódź
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 MONTAŻ (44)
1990
Leśmian
Montaż
1990
Tajemnica puszczy
Montaż
1990
Jan Kiliński
Montaż
1988
Kolory kochania
Montaż
1988
Alchemik
Montaż
1987
Dzikun
Montaż
1987
Koniec sezonu na lody
Montaż
1986
Pogrzeb lwa
Montaż
1986
Na całość
Montaż
1985
Stanisław i Anna
Montaż
1983
Wedle wyroków twoich...
Montaż
1982
Kolor
Montaż
1981
Klejnot Wolnego Sumienia
Montaż
1981
Murmurando
Montaż
1981
Znachor
Montaż
1979
Do krwi ostatniej
Montaż
1979
Zabawa
Montaż
1978
Romans Teresy Hennert
Montaż
1978
Do krwi ostatniej...
Montaż
1977
Wesela nie będzie
Montaż
1976
Latający talerzyk
Montaż
1976
Dzieci
Montaż
1976
Ptaki, ptakom...
Montaż
1976
Agnieszka opowiada bajkę
Montaż
1976
Inna
Montaż
1975
O krasnoludkach i sierotce Marysi
Montaż
1975
Lekcja miłości
Montaż
1975
W środku lata
Montaż
1974
Potop
Montaż
1971
150 na godzinę
Montaż
1970
Twarz anioła
Montaż
1969
Nie ma powrotu Johnny
Montaż
1969
Czekam w Monte Carlo
Montaż
1968
Ortalionowy dziadek
Montaż
1968
Przygoda z piosenką
Montaż
1968
Tabliczka marzenia
Montaż
1968
Otello z M-2
Montaż
1967
Ręce do góry
Montaż
1967
Żywot Mateusza
Montaż
1967
Piękny był pogrzeb, ludzie płakali (TV)
Montaż
1966
Cierpkie głogi
Montaż
1965
Powrót doktora von Kniprode
Montaż
1962
Jadą goście, jadą
Montaż
1958
Miasteczko
Montaż
 PRODUKCJA (1)
1970
Tyle czasu do zmierzchu
Kierownik produkcji
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll