PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Jarosław Ostanówko

Jarosław Ostanówko
URODZONY: 14 lipiec 1945, Łódź
Filmografia
 MONTAŻ (24)
2002
Jest sprawa...
Montaż
2001
Jutro będzie niebo
Montaż
2000
Grafitollus
Montaż
1999
Odlotowe wakacje
Montaż
1997
Tata z Ameryki
Montaż
1997
Ciemna strona Wenus
Montaż
1995
Akwarium
Montaż
1993
Wiek atomu we wsi Grzmiąca
Montaż
1990
Ostatni Szabes
Montaż
1986
Kolega Pana Boga
Montaż
1985
Sam pośród swoich
Montaż
1985
Wakacje w Amsterdamie
Montaż
1982
Klakier
Montaż
1982
Karate po polsku
Montaż
1982
Gry i zabawy
Montaż
1981
Mężczyzna niepotrzebny!
Montaż
1981
Okno
Montaż
1980
Polonia Restituta
Montaż
1979
Niewdzięczność
Montaż
1978
Płomienie
Montaż
1977
Sprawa inżyniera Pojdy
Montaż
1977
Biohazard
Montaż
1977
Rytm serca
Montaż
1974
Głowy pełne gwiazd
Montaż
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll