PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Janusz Kubicki

Janusz Kubicki
URODZONY: 27 maj 1931, Inowroclaw
Filmografia
 AKTOR (8)
2007
Bardzo krótki strajk.14 - 15 grudnia 1981 roku
1993
Tu stoję...
prokurator przesłuchujący Jabłońskiego
1991
Skarga
prokurator
1990
Niezwykłe przygody pluszowych misiów
(głos)
1984
Vabank II, czyli riposta
aktor grający policjanta
1981
Vabank
aktor Turwid
1977
Biohazard
doktor Berthold
1965
Śmierć w środkowym pokoju
żandarm
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll