PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Jerzy Rogowski

Jerzy Rogowski
Filmografia
 OBSADA (27)
1994
Psy 2. Ostatnia krew
Kaskader
1988
Przeprawa
Kaskader
1988
Schodami w górę, schodami w dół...
Kaskader
1988
Złodziej
Kaskader
1987
Kingsajz
Kaskader
1986
W cieniu nienawiści
Kaskader
1986
Kolega Pana Boga
Kaskader
1984
Vabank II, czyli riposta
Kaskader
1984
Fetysz
Kaskader
1984
O-bi, O-ba. Koniec cywilizacji
Kaskader
1984
Miłość z listy przebojów
Kaskader
1983
Pastorale Heroica
Kaskader
1983
Seksmisja
Kaskader
1983
Na krawędzi nocy (TV)
Kaskader
1982
Austeria
Kaskader
1982
Dolina Issy
Kaskader
1982
Bluszcz
Kaskader
1981
Vabank
Kaskader
1981
Krótki dzień pracy (TV)
Kaskader
1981
Znachor
Kaskader
1981
Przypadek
Kaskader
1981
Krach operacji „Terror”
Kaskader
1980
Wizja lokalna 1901
Kaskader
1978
Wśród nocnej ciszy
Kaskader
1975
W środku lata
Kaskader
1975
Noce i dnie
Kaskader
1974
Ziemia obiecana
Kaskader
 AKTOR (6)
1983
Na krawędzi nocy (TV)
leśny
1982
Promień
1980
Pałac
wieśniak
1979
Epizod
1978
Sekret Enigmy
1976
Honor dziecka (TV)
 PION REŻYSERSKI (2)
1993
Ostatnia rola
Współpraca
1988
Szukając gwiazd
Współpraca
 SCENARIUSZ (1)
1986
Kolega Pana Boga
Konsultant
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll