PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Seweryn Krajewski

Seweryn Krajewski
URODZONY: 03 styczeń 1947, Nowa Sól
Filmografia
 MUZYKA (19)
2011
10 w skali Beauforta
Muzyka
2002
Break Point
Muzyka
1994
Komedia małżeńska
Muzyka
1993
Janek
Muzyka
1993
Uprowadzenie Agaty
Muzyka
1989
Galimatias, czyli kogel-mogel II
Muzyka
1988
Dawid i Sandy
Muzyka
1988
Kogel-mogel
Muzyka
1987
Głód serca (TV)
Muzyka
1987
Cesarskie cięcie
Muzyka
1986
Złota Mahmudia
Muzyka
1985
Kochankowie mojej mamy
Muzyka
1985
Jak białe skrzydła
Muzyka
1985
Wakacje w Amsterdamie
Muzyka
1985
Och, Karol
Muzyka
1981
Biuletyn specjalny, czyli Fik-Mik
Muzyka
1981
Przypadki Piotra S.
Muzyka
1980
Bez miłości
Muzyka
1976
Marzenia i marzenia
Muzyka
 ZDJĘCIA (1)
1953
Przygoda na Mariensztacie
Zdjęcia
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll