PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Józef Kondrat

Józef Kondrat
URODZONY: 03 marzec 1902, Przemyśl
ZMARŁ: 04 sierpień 1974 w wieku 72 lat, Warszawa
Filmografia
 AKTOR (20)
1971
System (TV)
pacjent - aktor
1970
Pan Dodek
taksówkarz
1968
Wniebowstąpienie
Karol
1964
Przerwany lot
ojciec
1963
Weekendy
malarz (I)
1962
Rodzina Milcarków
generał Le Ronde
1962
Dom bez okien
dyrektor cyrku
1961
Komedianty
Werner
1958
Król Maciuś I
minister oświaty
1958
Pożegnania
"mistrz" w lokalu
1954
Ukryty w słońcu
Kinzel
1954
Uczta Baltazara
Kinzel
1953
Sprawa do załatwienia
buchalter
1938
Strachy
ojciec Teresy
1938
Królowa przedmieścia
Kantek
1937
Trójka hultajska
czeladnik stolarski Wiórek
1936
Fredek uszczęśliwia świat
Józef Bomba
1935
Kochaj tylko mnie
posłaniec
1935
Antek Policmajster
Felek
1932
Każdemu wolno kochać
widz w teatrze
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll