PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Łukasz Nowicki

Łukasz Nowicki
URODZONY: 08 luty 1973, Kraków
Filmografia
 DŹWIĘK (8)
2005
Dom nad Missisipi
Dźwięk
2001
Czarna Madonna z Saint Louis
Dźwięk
2001
Czarna Madonna z Saint Louis(USA)
Dźwięk
2000
Helwet znad Czarnej Hańczy
Dźwięk
2000
Świat moich wujków
Dźwięk
1999
Tata, I love you
Dźwięk
1998
Mój pradziad Melchior Wańkowicz
Dźwięk
1998
Mój pradziad Melchior Wańkowicz
Dźwięk
 AKTOR (8)
2016
Po prostu przyjaźń
Jacek
2005
1409. Afera na zamku Bartenstein
stróż prawa
2004
Niepochowany
dziennikarz
2002
Jest sprawa...
Uwe Muller
2000
Mała Vilma
Laszlo Kovacs
2000
Mała Vilma. Ostatni Dziennik
Laszlo Kovacs, ojciec Vilmy
1999
Prawo ojca
Pałka
1996
Deszczowy żołnierz
Szymański w młodości
 ZDJĘCIA (2)
2008
Dzięki niemu żyjemy
Zdjęcia
2000
Helwet znad Czarnej Hańczy
Zdjęcia
 INNE (2)
2009
Rok 1920. Wielka wojna na Wschodzie
Lektor
2004
Teczki
Lektor
 PION REŻYSERSKI (1)
1998
Tony Halik opisuje świat
Współpraca
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll