PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Jerzy Satanowski

Jerzy Satanowski
URODZONY: 23 sierpień 1947, Warszawa
Filmografia
 MUZYKA (51)
2012
Piąta pora roku
Muzyka
2009
Narodzona po raz drugi
Kompozytor
2008
Stary człowiek i pies
Muzyka
2007
Chutor konne
Muzyka
2007
Ogród Luizy
Muzyka
2006
Pamiętnik Andrzeja Kondratiuka
Muzyka
2006
Wszyscy jesteśmy Chrystusami
Muzyka
2005
Kochankowie z Marony
Muzyka
2005
Jakby to było wczoraj
Muzyka
2004
Łyżeczka życia
Muzyka
2003
Cud purymowy
Muzyka
2002
Dzień świra
Muzyka
2001
Dekalog pewnej aktorki czyli Stasia Celińska
Muzyka
2001
Requiem
Muzyka
1999
Ajlawju
Muzyka
1997
Dobranocka
Kompozytor
1996
Złote runo
Muzyka
1996
Deszczowy żołnierz
Muzyka
1995
Ekstradycja
Muzyka
1995
Wrzeciono czasu
Muzyka
1994
20 lat później
Muzyka
1994
Diabelska edukacja (TV)
Muzyka
1993
Zawiść
Muzyka
1993
Rodzina
Muzyka
1993
Nie mów fałszywego świadectwa
Muzyka
1993
Nie zabijaj
Muzyka
1993
Nie kradnij...
Muzyka
1993
Kolejność uczuć
Muzyka
1993
Nie cudzołóż
Muzyka
1992
Nocne ptaki
Muzyka
1992
Wszystko, co najważniejsze...
Muzyka
1992
Głos
Muzyka
1989
Nocny gość
Muzyka
1988
Schodami w górę, schodami w dół...
Muzyka
1987
Do domu
Muzyka
1987
Anioł w szafie
Muzyka
1986
Magnat
Muzyka
1986
Dzień dobry i do widzenia
Muzyka
1986
Zygfryd
Muzyka
1986
W zawieszeniu
Muzyka
1985
Kobieta w kapeluszu
Muzyka
1985
Jezioro Bodeńskie
Muzyka
1985
Siekierezada
Muzyka
1984
Przyśpieszenie
Muzyka
1984
O-bi, O-ba. Koniec cywilizacji
Muzyka
1984
Przyspieszenie
Muzyka
1984
Dom wariatów
Muzyka
1984
Zabawa w chowanego
Muzyka
1984
Baryton
Muzyka
1981
Mężczyzna niepotrzebny!
Muzyka
1981
Mężczyzna niepotrzebny
Muzyka
 PION REŻYSERSKI (1)
1995
Żywe obrazy
Współpraca
 AKTOR (1)
2012
Piąta pora roku
Rybak
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll