PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Bartosz Opania

Bartosz Opania
URODZONY: 06 grudzień 1970, Warszawa
Filmografia
 AKTOR (23)
2015
Wkręceni 2
Zenobiusz Kozioł
2014
Wkręceni
Fikoł
2013
Wędrówki z dinozaurami 3D
Aleks (polski dubbing) (głos)
2011
Harry Potter i Insygnia Śmierci: Część II
Scabior (polski dubbing)
2009
Pod wiatr nie popłynie słodki zapach kwiatów
Andrzej
2009
Po wiatr nie popłynie słodki zapach kwiatów
Andrzej
2008
Horton słyszy Ktosia
Burmistrz (głos)
2006
Statyści
Romek Plewko
2005
Szeregowiec Dolot
Gotfryd (polska wersja językowa) (głos)
2004
Cudownie ocalony
Witold, syn Biesagi
2003
Sukces
Wiktor
2001
Cisza
Szymon
2000
Świąteczna przygoda
Księgowy Miki
2000
Daleko od okna
Jan
1999
Jak narkotyk
Piotr/Jurek
1999
Zakochani
Mateusz
1998
Historia kina w Popielawach
Józef Andryszek I
1997
Taekwondo
Młody Polak, współpracownik prezesa klubu
1997
Taekwondo
młody Polak
1997
Opowieści weekendowe - Linia opóźniająca
Paweł
1992
Białe małżeństwo
Benjamin
1992
1968 - Szczęśliwego Nowego Roku
Jarek
1991
Hook
Ruffia (polski dubbing)
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll