PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Stanisław Dygat

Stanisław Dygat
URODZONY: 05 grudzień 1914, Warszawa
ZMARŁ: 29 styczeń 1978 w wieku 63 lat, Warszawa
Filmografia
 SCENARIUSZ (8)
1985
Jezioro Bodeńskie
Na podstawie
1977
Palace Hotel
Na podstawie
1976
Trędowata
Scenariusz
1965
Wyspa złoczyńców
Autor dialogów
1962
Spóźnieni przechodnie
Na podstawie
1961
Pieniądze albo życie
Scenariusz
1958
Pożegnania
Na podstawie
1955
Warszawska syrena
Na podstawie
 AKTOR (2)
1961
Pieniądze albo życie
1959
Zezowate szczęście
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll