PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Christopher Lambert

Christopher Lambert
URODZONY: 29 marzec 1957, Nowy Jork
Filmografia
 AKTOR (11)
2017
Sobibór
2016
Ave, Cezar!
Arne Slessum
2011
Ghost Rider 2
Methodius
2011
Kierowca
Devereaux
2009
Biała Afryka
André Vial
2008
Limousine
Devereaux
2004
Jak dwie krople wody
Thomas
1997
Nirvana
Jimi Dini
1988
Zabić księdza
Ojciec Alek
1986
Kocham cię
Michel
1985
Metro
Fred
 PRODUKCJA (2)
2014
Lucy
Producent
1995
Pamiętaj, że umrzesz
Producent
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll