PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
NIEPODLEGŁOŚĆ
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
Niepodległość
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Wiesław Pyda

Wiesław Pyda
URODZONY: 30 marzec 1930, Łódź
ZMARŁ: 15 listopad 2006 w wieku 76 lat, Łódź (Polska)
Filmografia
 ZDJĘCIA (22)
1990
Powrót wilczycy
Operator kamery
1988
Stefania Skwarczyńska - szkic do portretu uczonej
Zdjęcia
1987
Klątwa Doliny Węży
Operator kamery
1984
Pobojowisko
Operator kamery
1984
Katastrofa w Gibraltarze
Operator kamery
1981
Czerwone węże
Operator kamery
1978
Test pilota Pirxa
Operator kamery
1978
Azyl
Operator kamery
1977
Zapach ziemi
Operator kamery
1976
Noc w wielkim mieście(tv)
Zdjęcia
1976
Trędowata
Współpraca operatorska
1973
Padalce
Zdjęcia
1972
Dziewczyny do wzięcia
Zdjęcia
1971
Piżama
Operator kamery
1971
Meta
Operator kamery
1970
Czy winien latawiec
Zdjęcia
1969
Sąsiedzi
Operator kamery
1968
Otello z M-2
Operator kamery
1968
Ortalionowy dziadek
Operator kamery
1961
Ludzie z pociągu
Operator kamery
1960
Do widzenia, do jutra
Operator kamery
1955
Godzina grzeczności
Współpraca operatorska
 SCENARIUSZ (1)
1974
Wielkanoc (TV)
Opieka pedagogiczna
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll