PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Janusz Sykutera

Janusz Sykutera
URODZONY: 29 sierpień 1931, Starogard Gdański
ZMARŁ: 08 grudzień 1997 w wieku 66 lat, Kraków
Filmografia
 AKTOR (10)
1991
Jeszcze tylko ten las
żołnierz niemiecki
1988
Oskarżony
Jerzy Święch
1988
Kolory kochania
wydawca
1985
Zaproszenie
ojciec
1980
Ciosy
Aleksy
1979
Klincz
prezes Szpakowski
1977
Śmierć prezydenta
Stanisław Car
1972
Na wylot
architekt
1967
Piękny był pogrzeb, ludzie płakali (TV)
Władysław
1965
Lenin w Polsce
oficer w oknie pociągu; nie występuje w napisach
 INNE (1)
1984
Wspólne zdrowie cz. I i II
Lektor
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll