PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Czesław Skonieczny

Czesław Skonieczny
URODZONY: 07 lipiec 1894, Warszawa
ZMARŁ: 27 marzec 1946 w wieku 51 lat, Łódź
Filmografia
 AKTOR (13)
1939
Żona i nie żona
szofer Ignacy
1938
Szczęśliwa trzynastka
Słowikowski, dyrektor teatru
1938
Za zasłoną
Karol, mąż Zochy
1937
Dorożkarz nr 13
dyrektor Kozubek
1937
Piętro wyżej
Damazy, służący Henryka
1937
O czym marzą kobiety
jubiler
1935
Antek Policmajster
policmajster Wypiwajło
1934
Śluby ułańskie
wachmistrz Patyczek
1934
Czy Lucyna to dziewczyna?
pijany gość na dancingu
1932
10% dla mnie
niebieski ptak
1932
Każdemu wolno kochać
Baleron, narzeczny Renaty
1931
Cham
właściciel knajpy
1930
Na Sybir
rosyjski żołnierz
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll