PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Albert Wywerka

Albert Wywerka
URODZONY: 22 sierpień 1894, Dzierzby
ZMARŁ: 00 1945 w wieku 50 lat,
Filmografia
 ZDJĘCIA (43)
1939
Trzy serca
Zdjęcia
1939
U kresu drogi
Zdjęcia
1939
Włóczęgi
Zdjęcia
1938
Druga miłość
Zdjęcia
1938
Gehenna
Zdjęcia
1938
Geniusz sceny
Zdjęcia
1938
Kobiety nad przepaścią
Zdjęcia
1938
Kościuszko pod Racławicami
Zdjęcia
1938
Ostatnia brygada
Zdjęcia
1938
Profesor Wilczur
Zdjęcia
1938
Rena
Zdjęcia
1938
Serce matki
Zdjęcia
1937
Dorożkarz nr 13
Zdjęcia
1937
Dybuk
Zdjęcia
1937
Halka
Zdjęcia
1937
O czym marzą kobiety
Zdjęcia
1937
Pani minister tańczy
Zdjęcia
1937
Ty, co w ostrej świecisz bramie
Zdjęcia
1937
Znachor
Zdjęcia
1936
Ada to nie wypada
Zdjęcia
1936
Będzie lepiej
Zdjęcia
1936
Bohaterowie Sybiru
Zdjęcia
1936
Straszny dwór
Zdjęcia
1936
Wierna rzeka
Zdjęcia
1935
Sztandar wolności
Zdjęcia
1935
ABC Miłości
Zdjęcia
1935
Antek Policmajster
Zdjęcia
1935
Jaśnie pan szofer
Zdjęcia
1935
Manewry miłosne
Zdjęcia
1935
Panienka z Poste Restante
Zdjęcia
1935
Rapsodia Bałtyku
Zdjęcia
1935
Wacuś
Zdjęcia
1934
Co mój mąż robi w nocy
Zdjęcia
1934
Czarna perła
Zdjęcia
1934
Młody las
Zdjęcia
1933
Pod twoją obronę
Zdjęcia
1933
Prokurator Alicja Horn
Zdjęcia
1933
Przybłęda
Zdjęcia
1931
Cham
Zdjęcia
1929
Szlakiem hańby
Zdjęcia
1928
Ponad śnieg
Zdjęcia
1928
Szaleńcy
Zdjęcia
1922
Rok 1863
Zdjęcia
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll