PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Karol Chodura

Karol Chodura
URODZONY: 09 wrzesień 1921, Cieszyn
ZMARŁ: 22 marzec 2001 w wieku 79 lat, Warszawa
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 ZDJĘCIA (9)
1966
Bumerang
Operator kamery
1964
Zakochani są między nami
Zdjęcia
1963
Mój drugi ożenek
Zdjęcia
1962
Drugi brzeg
Zdjęcia
1961
Milczące ślady
Zdjęcia
1958
Małe dramaty
Zdjęcia
1957
Historia jednego myśliwca
Zdjęcia
1956
Wraki
Zdjęcia
1950
Wyżyna Lubuska
Zdjęcia
 PION REŻYSERSKI (7)
1987
Na srebrnym globie
I Asystent reżysera, II Reżyser
1971
Kocie ślady
I Asystent reżysera, II Reżyser
1971
Gwiazda wytrwałości
I Asystent reżysera, II Reżyser
1970
Przystań
I Asystent reżysera, II Reżyser
1970
Dziura w ziemi
Współpraca
1968
Człowiek z M-3
I Asystent reżysera, II Reżyser
1960
Krzyżacy
I Asystent reżysera, II Reżyser
 AKTOR (2)
1988
Wigilijny show
Duch teraźniejszych świąt
1969
Szkice warszawskie
Jacek (II)
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll