PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Dariusz Siatkowski

Dariusz Siatkowski
URODZONY: 31 lipiec 1960, Koszalin
ZMARŁ: 11 październik 2008 w wieku 48 lat, Łódź
Filmografia
 AKTOR (33)
2009
Nie opuszczaj mnie
Klient w burdelu
2009
Teraz i zawsze
Rektor
2007
Egzemplarz autorski
redaktor Teja
2007
Teczka
milicjant
2006
Terapia
2006
Olek
Marek
2006
Błękitna droga
2005
Papierośnica
2005
Dzień wolny
2004
Telefonowa głowa
były chłopak (głos)
2004
Ułamek sekundy
2003
Śmierć drzewa
2003
Obserwacja
2001
Reich
gangster Marcin Zięba "Seler"
1999
O Tosi
1998
Zielony
1996
Oj dadana
1995
Szabla od komendanta
adorator Hanki
1992
Studnia dusz
1991
Trzy dni bez wyroku
oficer dyżurny MO
1991
Kanalia
lejtnant Kalinka
1990
Pogrzeb kartofla
Tadek Mazurek
1990
Leśmian
Adamowicz, dependent Leśmiana
1990
Opłatek
1989
Galimatias, czyli kogel-mogel II
Paweł
1988
Kogel-mogel
Paweł
1988
Pomiędzy wilki
Kelner w kantynie
1987
Piaskun
1987
Wrota
1987
Trójkąt bermudzki
Krzysztof
1986
1-1
1984
Pętla dla obcego
1984
Sceny dziecięce z życia prowincji
Julian S.
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll