PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Adam Kamień

Adam Kamień
URODZONY: 07 luty 1965, Ostrołęka
Filmografia
 AKTOR (20)
2014
Sandland
Nauczyciel
2011
Księstwo
Psychoterapeuta
2007
T. Rickster
Marek
2006
Palimpsest
"Wazon"
2006
Sezon na kaczki
ojciec
2005
Rozdroże Cafe
Arek
2000
Daleko od okna
Dolke
2000
Nie ma zmiłuj
Grzegorz
2000
Enduro Bojz
"Szekspir", partner komisarza
1999
Skok (TV)
inspektor
1998
Sto minut wakacji
pracownik lotniska
1995
Szabla od komendanta
Jakubek w młodości
1995
Patrzyłem na Zachód w stronę Polski
oficer
1995
Grający z talerza
wędrowny cyrkowiec
1995
Deborah
Helmut Baraniewicz
1994
Cudowne miejsce
ksiądz Jakub
1990
Pas de deux
Adam Porter
1988
Pomiędzy wilki
Pilot 2
1988
Kornblumenblau
Tadeusz Wyczyński "Bławatek"
Nie mam, nie dam
młodszy brat
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll