PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
NIEPODLEGŁOŚĆ
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
Niepodległość
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Grażyna Kociniak

Grażyna Kociniak
URODZONA: 02 styczeń 1938, Lublin
ZMARŁA: 11 luty 2016 w wieku 78 lat, Warszawa (Polska)
Członkini Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 MONTAŻ (31)
1990
Superwizja
Montaż
1989
Okrągły stół. Polska ewolucja 1989 roku
Montaż
1988
Zmowa
Montaż
1987
Sławna jak Sarajewo
Montaż
1986
Druga strona słońca
Montaż
1985
Tanie pieniądze
Montaż
1983
Toccata
Montaż
1982
Choinka strachu
Montaż
1982
Magister Półchłopek
Montaż
1982
Bulgot
Montaż
1980
Przygoda reportera
Montaż
1980
Tajemnice teatru lalek
Montaż
1980
Spotkania przyjaciół
Montaż
1980
Alicja w krainie atomu
Montaż
1977
Wizyta we Włoszech i w Watykanie
Montaż
1976
Stolarz
Montaż
1976
Grunwald
Montaż
1976
Plener przemysłowy
Montaż
1976
Grunwald
Montaż
1974
Limanowa 74
Montaż
1973
Tylko dla dorosłych
Montaż
1973
Ze wsi
Montaż
1973
Pradziadek sól
Montaż
1973
Każdy dzień
Montaż
1973
Za horyzontem
Montaż
1972
Sentymentalny pan
Montaż
1972
Ktoś od nich
Montaż
1971
Osadnicy
Montaż
1968
Urodzeni w niedzielę
Montaż
1968
Przekładaniec (TV)
Montaż
1967
Po wyroku
Montaż
 PION REŻYSERSKI (1)
1965
Nie tylko o modzie
Współpraca
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll