PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Krzysztof Baumiller

Krzysztof Baumiller
URODZONY: 26 sierpień 1946, Milanówek
ZMARŁ: 17 lipiec 2015 w wieku 68 lat,
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 SCENOGRAFIA (9)
2010
Belcanto
Scenografia
1998
Spona
Scenografia
1997
Cybulski. Ostatnia podróż
Scenografia
1994
Miasto prywatne
Scenografia
1990
Mów mi Rockefeller
Scenografia
1989
Stan strachu
Scenografia
1988
Kornblumenblau
Scenografia
1987
O rany, nic się nie stało!!!
Scenografia
1985
Lubię nietoperze
Scenografia
 AKTOR (2)
2005
Fortuna czyha w lesie
Prawdziwy Przyjaciel
2002
Kobieta z papugą na ramieniu
Przyjaciel
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll