PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Jerzy Harald

Jerzy Harald
URODZONY: 12 listopad 1916, Poznań
ZMARŁ: 18 sierpień 1965 w wieku 48 lat, Katowice
Filmografia
 MUZYKA (14)
1957
Deszczowy lipiec
Muzyka
1957
Kapelusz pana Anatola
Muzyka
1957
Skarb kapitana Martensa
Muzyka
1957
Spotkania
Muzyka
1956
Nikodem Dyzma
Muzyka
1955
Sprawa pilota Maresza
Muzyka
1955
Trzy starty
Muzyka
1955
Zaczarowany rower
Muzyka
1953
O kaczce plotce
Muzyka
1951
Wspólny dom
Muzyka
1950
Wilk i niedźwiadki
Muzyka
1950
Pierwszy start
Muzyka
1948
Skarb
Muzyka
1948
Powrót
Muzyka
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll