PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Jerzy Michotek

Jerzy Michotek
URODZONY: 31 sierpień 1921, Częstochowa
ZMARŁ: 17 lipiec 1995 w wieku 73 lat, Warszawa
Filmografia
 AKTOR (10)
1994
Jerzy Michotek
(bohater filmu)
1990
Janka
Jerzy Michotek
1985
C.K. Dezerterzy
Kucharz Koperka
1985
Jeździec na ogniu
inżynier Dobrucki
1985
Chrześniak
Chaładaj
1982
Wyjście awaryjne
Kolęda
1975
Znikąd donikąd
pułkownik rosyjski
1963
Daleka jest droga
oficer
1961
Droga na zachód
Falkowski
1955
Sprawa pilota Maresza
Flisak
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll