PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Zygmunt Wiehler

Zygmunt Wiehler
URODZONY: 10 luty 1890, Kraków
ZMARŁ: 26 grudzień 1977 w wieku 87 lat, Warszawa
Filmografia
 MUZYKA (9)
1953
Sprawa do załatwienia
Muzyka
1950
Traktor A-1
Muzyka
1947
Harmonia
Muzyka
1946
W chłopskie ręce
Muzyka
1939
O czym się nie mówi
Muzyka
1939
Złota maska
Muzyka
1939
Trzy serca
Muzyka
1937
Ułan księcia Józefa
Muzyka
1936
Ada to nie wypada
Muzyka
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll