PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Elżbieta Pradyszczuk-Ogurek

Elżbieta Pradyszczuk-Ogurek
Członkini Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 MONTAŻ (88)
1981
Kachu - Kazimierz Ostrowski
Montaż
1981
Kachu-Kazimierz Ostrowski
Montaż
1980
Warszawy i tak nie dostaną
Montaż
1980
Myśmy są wojsko
Montaż
1980
Strzała
Montaż
1980
Zanim powstała magistrala
Montaż
1980
W Olkuszu i gdzie indziej
Montaż
1980
Szkoła w osiedlu uroczym
Montaż
1980
Działanie kompanii desantowej jako grupy szturmowo-rozgradzającej
Montaż
1980
Z poligonowych dróg
Montaż
1980
Są wśród nas
Montaż
1979
Być ptakiem
Montaż
1978
Współpraca Polski w ramach RWPG
Montaż
1978
Reformacja w Polsce
Montaż
1978
Lot po kręgu na śmigłowcu MI-2
Montaż
1978
Jak na wojnie
Montaż
1978
Dux Polonarum - Niemcza
Montaż
1978
Bezpieczeństwo przy pracach konserwacyjno - remontowych przy statkach
Montaż
1978
Obrona cywilna w działaniu na rzecz przegrupowania wojsk
Montaż
1978
Ksenon
Montaż
1978
Fosgen
Montaż
1978
Drużyna piechoty w obronie
Montaż
1978
Zawalidrogi
Montaż
1978
Tarcza 76
Montaż
1978
My z błękitnych szeregów OHP
Montaż
1978
Krypton
Montaż
1978
Działanie kompanii szturmowej w głębi ugrupowania nieprzyjaciela
Montaż
1978
Ćwiczenia obrony cywilnej - Wrocław 76
Montaż
1977
Uruchomić skarby kultury
Montaż
1977
Rozwijanie ruchomego węzła łączności typu RWŁ-1M
Montaż
1977
Nauka języka rosyjskiego-natarcie wzmocnionego plutonu piechoty zmotoryzowanej
Montaż
1977
Gramofon hit
Montaż
1977
Ballada w sprawie uważania
Montaż
1977
Agromet 1-Geneza
Montaż
1977
Żołnierz lubi śpiewać
Montaż
1977
Woda dla wsi
Montaż
1977
Światła na drodze
Montaż
1977
Obowiązki pracownika stoczni w zakresie BHP
Montaż
1977
Metodyka szkolenia radiotelegrafistów
Montaż
1977
Gra orkiestra
Montaż
1977
Agromet 1-Geneza
Montaż
1977
Ballada kulinarna
Montaż
1977
Przygotowanie służby startowej do kierowania lotami
Montaż
1977
Agromet-Proces technologiczny
Montaż
1977
Uwaga! Nie zacieraj śladów
Montaż
1977
Szkolenie podstawowe w technice pilotowania na śmigłowcu MI-2
Montaż
1977
Nie mierz sił na ciężary
Montaż
1977
Lot po kręgu na samolocie TS 11
Montaż
1977
Biathlon
Montaż
1977
Agromet - proces technologiczny
Montaż
1977
Agromet III - Zarządzanie
Montaż
1977
W taki świt
Montaż
1977
Zasady bezpiecznego zachowania się w stoczni
Montaż
1976
Układ Warszawski
Montaż
1975
Saperom
Montaż
1975
Mołdawianka
Montaż
1975
Loty koszące na śmigłowcach
Montaż
1975
Dywizyjna eskadra śmigłowców
Montaż
1975
Rysopis z pamięci
Montaż
1975
Misja
Montaż
1975
Junacka magistrala
Montaż
1975
Szkic do portretu dowódzcy
Montaż
1975
Pierwsza przepustka
Montaż
1975
Loty nad morzem
Montaż
1975
Gdy ziemia jeszcze śpi
Montaż
1974
Łukasz
Montaż
1974
Wielkanoc (TV)
Montaż
1973
W wojsku nie jest źle
Montaż
1973
Podróż przez Turcję
Montaż
1973
Czasom co idą
Montaż
1973
W defiladowym słońcu
Montaż
1973
Działalność wód płynących
Montaż
1973
A za wojskiem kurz
Montaż
1973
Akademia sztabu generalnego
Montaż
1973
Nie patrz na nas dziewczyno
Montaż
1973
Życie na Antarktydzie
Montaż
1973
We wschodniej Antarktydzie
Montaż
1973
To tylko wojsko
Montaż
1973
Był ktoś taki
Montaż
1973
Bierz na cel
Montaż
1973
Pytasz mnie matulu
Montaż
1973
Żołnierski trud
Montaż
1973
Żołnierska warta
Montaż
1972
Przez Wisłę
Montaż
1971
Biwakowanie wojsk w warunkach polowych
Montaż
1969
I taka jest Warszawa
Montaż
1969
Podróżni jak inni (TV)
Montaż
1968
Wyrok na miasto
Montaż
 PION REŻYSERSKI (2)
1970
Berlinerstrasse. 1 maja 1945
Współpraca
1968
Cytadela
Współpraca
 DŹWIĘK (1)
1980
Wiosna na wsi
Montażysta dźwięku
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll