PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Krystyna Chmielewska

Krystyna Chmielewska
URODZONA: 20 sierpień 1924, Toruń
ZMARŁA: 02 październik 2011 w wieku 87 lat, Warszawa (Polska)
Członkini Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 CHARAKTERYZACJA (15)
1985
Spowiedź dziecięcia wieku
Charakteryzacja
1983
Seksmisja
Charakteryzacja
1982
Pensja pani Latter
Charakteryzacja
1980
Kontrakt
Charakteryzacja
1977
Prawo Archimedesa
Charakteryzacja
1977
Granica
Charakteryzacja
1977
Śmierć prezydenta
Charakteryzacja
1976
Brunet wieczorową porą
Charakteryzacja
1974
Wszystkie moje dzieci
Charakteryzacja
1969
Zbrodniarz, który ukradł zbrodnię
Charakteryzacja
1968
Ruchome piaski
Charakteryzacja
1967
Trzy żywioły
Charakteryzacja
1967
Kontrybucja
Charakteryzacja
1965
Matura
Charakteryzacja
1958
Miasteczko
Charakteryzacja
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll