PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
NIEPODLEGŁOŚĆ
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
Niepodległość
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Barbara Wałkówna

Barbara Wałkówna
URODZONA: 05 styczeń 1933, Świętochłowice
ZMARŁA: 28 styczeń 2018 w wieku 85 lat, Skolimów (Polska)
Filmografia
 AKTORKA (24)
2009
Hel
Matka Piotra
2005
Masz na imię Justine
Barbara Szymańska, babcia Marioli
2004
Ćma
Agatha
2003
Śmierć drzewa
1999
Ja jestem Jurek
1999
Reportaż
1999
Ja jestem Jurek
1999
Królowa aniołów
kucharka Zofia
1999
O Tosi
1985
Anna
1983
Seksmisja
Jej Ekscelencja (głos)
1981
Mężczyzna niepotrzebny!
matka Mirka
1979
Podróż do Arabii
matka Jurka
1978
"Ty pójdziesz górą" - Eliza Orzeszkowa
Monika
1977
Szarada
sędzina
1977
Krasula
1975
Zawodowcy (TV)
kobieta w czerni
1975
Zabronione zabawy
Matka
1975
W domu
kobieta
1972
Opowieść
Cecylia, urzędniczka w POM-ie
1963
Lęk
brak danych
1961
Świadectwo urodzenia
(I)
1960
Decyzja
Dorota
1957
Szkice węglem
Rzepina
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll