PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
NIEPODLEGŁOŚĆ
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
Niepodległość
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Zygmunt Kęstowicz

Zygmunt Kęstowicz
URODZONY: 24 styczeń 1921, Szaki (k.Kowna)
ZMARŁ: 14 marzec 2007 w wieku 86 lat, Warszawa (Polska)
Filmografia
 AKTOR (14)
1990
Korczak
Piotr Zalewski, pracownik w sierocińcu Korczaka
1978
Sekret Enigmy
major Maksymilian Ciężki
1978
Bez znieczulenia
sekretarz redakcji
1976
Karino
dyrektor
1975
W te dni przedwiosenne
major Potapski
1974
Gąszcz
pułkownik Stefko
1972
Podróż za jeden uśmiech
kierowca ciężarówki
1969
W każdą pogodę
rybak
1965
Jutro Meksyk
dziennikarz
1963
Dwa żebra Adama
Wiktus
1959
Baza ludzi umarłych
Zabawa
1956
Cień
doktor Knyszyn
1953
Autobus odjeżdża 6:20
Procek
1953
Pościg
Michalak
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll