PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Anna Śmiech-Dąbrowska

Anna Śmiech-Dąbrowska
URODZONA: 17 styczeń 1926, Łódź
ZMARŁA: 23 grudzień 1992 w wieku 66 lat,
Członkini Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 CHARAKTERYZACJA (24)
2006
Dzieci wojny
Charakteryzacja
1984
Kim jest ten człowiek
Charakteryzacja
1980
Powstanie listopadowe. 1830-1831
Charakteryzacja
1979
Bitwa pod Warną
Charakteryzacja
1978
Bilet powrotny
Charakteryzacja
1978
Samosierra. 1808
Charakteryzacja
1976
Przepłyniesz rzekę
Charakteryzacja
1975
Kazimierz Wielki
Charakteryzacja
1974
Wielkanoc (TV)
Charakteryzacja
1973
Sanatorium pod klepsydrą
Charakteryzacja
1971
Kamizelka
Charakteryzacja
1971
Beczka Amontillado
Charakteryzacja
1971
System (TV)
Charakteryzacja
1971
Bolesław Śmiały
Charakteryzacja
1971
Markheim
Charakteryzacja
1971
Niedziela Barabasza
Charakteryzacja
1971
Okno zabite deskami
Charakteryzacja
1970
Przygoda Stasia
Charakteryzacja
1967
Ręce do góry
Charakteryzacja
1967
Zwariowana noc
Charakteryzacja
1966
Don Gabriel
Charakteryzacja
1965
Na melinę
Charakteryzacja
1965
Nad Odrą (TV)
Charakteryzacja
1955
Trzy starty
Charakteryzacja
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll