PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Jerzy Skarżyński

Jerzy Skarżyński
URODZONY: 16 grudzień 1924, Kraków
ZMARŁ: 07 styczeń 2004 w wieku 79 lat, Kraków
Filmografia
 SCENOGRAFIA (14)
1973
Sanatorium pod klepsydrą
Scenograf (Production Designer)
1973
Sanatorium pod klepsydrą
Kostiumy
1972
Ostatni liść
Scenografia
1968
Lalka
Scenografia
1968
Lalka
Kostiumy
1966
Szyfry
Scenografia
1966
Szyfry
Kostiumy
1964
Rękopis znaleziony w Saragossie
Scenografia
1964
Rękopis znaleziony w Saragossie
Kostiumy
1963
Zacne grzechy
Scenografia
1961
Rozstanie
Scenografia
1961
Złoto
Scenografia
1959
Wspólny pokój
Scenografia
1957
Rozmowy jazzowe
Scenograf (Set Designer)
 AKTOR (2)
2004
Niekończący się sen
(bohater filmu)
1975
Alek, Duduś, Drążek...
On sam
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll