PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Zygmunt Listkiewicz

Zygmunt Listkiewicz
URODZONY: 17 marzec 1932, Warszawa
ZMARŁ: 10 maj 1989 w wieku 57 lat, Warszawa
Filmografia
 AKTOR (8)
1990
Jan Kiliński
1964
Przerwany lot
1961
Samson
kolędnik "anioł"
1960
Ostrożnie, Yeti!
kelner
1960
Ostrożnie Yeti
kelner wznoszący toast za drowie yeti; nie występuje w napisach
1956
Cień
członek bandy "Malutkiego"
1956
Człowiek na torze
Staszek Zapora
1952
Trzy opowieści
Franek (I)
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll