PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Władysław Krasnowiecki

Władysław Krasnowiecki
URODZONY: 04 styczeń 1900, Kraków
ZMARŁ: 14 luty 1983 w wieku 83 lat, Warszawa (Polska)
Filmografia
 AKTOR (7)
1966
Bumerang
profesor
1966
Marysia i Napoleon
Małachowski
1966
Odwiedziny o zmierzchu
hrabia, kochanek damy
1964
Przerwany lot
ksiądz
1962
Dziewczyna z dobrego domu
ojciec
1961
Rzeczywistość
Świętojański
1949
Miasto nieujarzmione
generał WP
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll