PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Stefania Iwińska

Stefania Iwińska
URODZONA: 16 luty 1928, Warszawa
ZMARŁA: 17 kwiecień 1988 w wieku 60 lat, Warszawa
Filmografia
 AKTORKA (12)
1988
Krótki film o miłości
gospodyni
1988
Dekalog VI (TV)
gospodyni Tomka
1987
Zabij mnie, glino
farmaceutka (nie występuje w napisach)
1986
Weryfikacja
matka Magdy
1981
Przypadek
działaczka opozycyjna
1978
Okruch lustra
1978
Bez znieczulenia
Józefa, gosposia Michałowskich
1976
Romans prowincjonalny (TV)
1975
Hazardziści
jego żona
1975
Opadły liście z drzew
kobieta w piwnicy
1973
Stacja bezsenność
sprzątaczka w przychodni
1971
Gonitwa
sąsiadka
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll