PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Norbert Zbigniew Mędlewski

Norbert Zbigniew Mędlewski
URODZONY: 28 maj 1939, Poznań
ZMARŁ: 26 wrzesień 2011 w wieku 72 lat, (Polska)
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 DŹWIĘK (27)
2001
Głośniej od bomb
Dźwięk
1995
Deborah
Dźwięk
1995
Grający z talerza
Dźwięk
1995
Szabla od komendanta
Dźwięk
1994
Miasto prywatne
Dźwięk
1994
Cudowne miejsce
Dźwięk
1993
Magneto (TV)
Dźwięk
1993
Jańcio Wodnik
Dźwięk
1992
Pograbek (TV)
Dźwięk
1992
Zwolnieni z życia
Dźwięk
1990
Jak w bajce
Dźwięk
1988
Pałkiewicz ma rację
Dźwięk
1987
Głód serca (TV)
Dźwięk
1985
Sezon na bażanty
Dźwięk
1984
Remis
Dźwięk
1982
Odwet
Dźwięk
1980
Głosy
Dźwięk
1979
Kung-fu
Dźwięk
1978
Roman i Magda
Dźwięk
1977
Indeks. Życie i twórczość Józefa M.
Dźwięk
1977
Zakręt
Dźwięk
1977
Zdjęcia próbne
Dźwięk
1976
Długa noc poślubna (TV)
Dźwięk
1976
Zofia
Dźwięk
1974
Jej portret
Dźwięk
1974
Pozwólcie nam do woli fruwać nad ogrodem
Dźwięk
1967
Ręce do góry
Dźwięk
 MUZYKA (1)
1999
Krugerandy
Muzyka
 PION REŻYSERSKI (1)
1990
Zawód kierowca
Współpraca
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll