PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Jerzy Moniak

Jerzy Moniak
URODZONY: 08 kwiecień 1947, Częstochowa
ZMARŁ: 07 marzec 2010 w wieku 62 lat, Szczecin (Polska)
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 PION REŻYSERSKI (9)
1987
Trójkąt bermudzki
I Asystent reżysera, II Reżyser
1984
To tylko rock
I Asystent reżysera, II Reżyser
1981
Vabank
I Asystent reżysera, II Reżyser
1980
Wizja lokalna 1901
I Asystent reżysera, II Reżyser
1980
Pałac
Współpraca
1979
Pełnia
I Asystent reżysera, II Reżyser
1978
Znaki zodiaku
I Asystent reżysera, II Reżyser
1977
Prawo Archimedesa
Współpraca
1973
Chodnik
Współpraca
 PRODUKCJA (5)
1974
Katastrofa
Współpraca produkcyjna
1974
Strzał
Współpraca produkcyjna
1974
Złoto
Współpraca produkcyjna
1974
Telefon
Współpraca produkcyjna
1974
Karuzela
Współpraca produkcyjna
 AKTOR (5)
1979
Wolne chwile
Banasik
1978
Roman i Magda
1978
Próba ognia i wody
brygadzista Sobecki
1977
Rekord świata
działacz sportowy
1976
Człowiek z marmuru
inżynier Moniak, zastępca Witka na budowie Huty Katowice
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll