PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Henryk Szaro

Henryk Szaro
URODZONY: 23 październik 1900, Warszawa
ZMARŁ: 08 sierpień 1942 w wieku 41 lat, Warszawa
Filmografia
 PION REŻYSERSKI (10)
1938
Kłamstwo Krystyny
Reżyser
1937
Ordynat Michorowski
Reżyser
1937
Trójka hultajska
Reżyser
1936
Pan Twardowski
Reżyser
1936
Ślubowanie
Reżyser
1933
Dzieje grzechu
Reżyser
1932
Rok 1914
Reżyser
1930
Na Sybir
Reżyser
1929
Mocny człowiek
Reżyser
1927
Zew morza
Reżyser
 SCENARIUSZ (3)
1932
Rok 1914
Scenariusz
1930
Na Sybir
Scenariusz
1929
Mocny człowiek
Na podstawie
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll