PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Feliks Rybicki

Feliks Rybicki
URODZONY: 24 styczeń 1899, Warszawa
ZMARŁ: 25 sierpień 1978 w wieku 79 lat, Warszawa
Filmografia
 MUZYKA (10)
1970
Wielki Proletariat
Muzyka
1959
Taniec
Muzyka
1953
Wiek oświecenia
Kompozytor
1948
Żelazowa Wola
Oprawa muzyczna
1938
Profesor Wilczur
Muzyka
1936
Tajemnica Panny Brinx
Muzyka
1935
Obóz harcerski
Kompozytor
1932
Księżna łowicka
Muzyka
1932
Rok 1914
Muzyka
1931
Dziesięciu z Pawiaka
Muzyka
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll