PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Stefan Norris

Stefan Norris
URODZONY: 29 kwiecień 1894, Warszawa
ZMARŁ: 24 grudzień 1979 w wieku 85 lat, Bukareszt
Filmografia
 SCENOGRAFIA (83)
1939
Ja tu rządzę
Scenografia
1939
O czym się nie mówi
Scenografia
1939
Przez łzy do szczęścia
Scenografia
1939
Trzy serca
Scenografia
1939
U kresu drogi
Scenografia
1939
Włóczęgi
Scenografia
1939
Złota maska
Scenografia
1939
Żona i nie żona
Scenografia
1938
Druga miłość
Scenografia
1938
Dziewczyna szuka miłości
Scenografia
1938
Gehenna
Scenografia
1938
Kłamstwo Krystyny
Scenografia
1938
Kobiety nad przepaścią
Scenografia
1938
Królowa przedmieścia
Scenografia
1938
List do matki
Scenografia
1938
Mateczka
Scenografia
1938
Moi rodzice rozwodzą się
Scenografia
1938
Ostatnia brygada
Scenografia
1938
Paweł i Gaweł
Scenografia
1938
Rena
Scenografia
1938
Robert i Bertrand
Scenografia
1938
Serce matki
Scenografia
1938
Strachy
Scenografia
1938
Wrzos
Scenografia
1938
Zapomniana melodia
Scenografia
1937
Dybuk
Scenografia
1937
Dziewczęta z Nowolipek
Scenografia
1937
Halka
Scenografia
1937
Niedorajda
Scenografia
1937
Ordynat Michorowski
Scenografia
1937
Pani minister tańczy
Scenografia
1937
Piętro wyżej
Scenografia
1937
Skłamałam
Scenografia
1937
Trójka hultajska
Scenografia
1937
Ty, co w ostrej świecisz bramie
Scenografia
1937
Ułan księcia Józefa
Scenografia
1937
Znachor
Scenografia
1936
Ada to nie wypada
Scenografia
1936
Barbara Radziwiłłówna
Scenografia
1936
Będzie lepiej
Scenografia
1936
Bohaterowie Sybiru
Scenografia
1936
Florian
Scenografia
1936
Jego wielka miłość
Scenografia
1936
Pan Twardowski
Scenografia
1936
Papa się żeni
Scenografia
1936
Straszny dwór
Scenografia
1936
Ślubowanie
Scenografia
1936
Tajemnica Panny Brinx
Scenografia
1936
Trędowata
Scenografia
1936
Wierna rzeka
Scenografia
1935
ABC Miłości
Scenografia
1935
Dwie Joasie
Scenografia
1935
Jaśnie pan szofer
Scenografia
1935
Kochaj tylko mnie
Scenografia
1935
Manewry miłosne
Scenografia
1935
Rapsodia Bałtyku
Scenografia
1935
Wacuś
Scenografia
1935
Nie miała baba kłopotu
Scenograf (Production Designer)
1934
Córka generała Pankratowa
Scenografia
1934
Czarna perła
Scenografia
1934
Czy Lucyna to dziewczyna?
Scenografia
1934
Młody las
Scenografia
1934
Pieśniarz Warszawy
Scenografia
1934
Śluby ułańskie
Scenografia
1933
Jego ekscelencja subiekt
Scenografia
1933
Pod twoją obronę
Scenografia
1933
Przybłęda
Scenografia
1932
Głos pustyni
Scenografia
1932
Każdemu wolno kochać
Scenografia
1932
Księżna łowicka
Scenografia
1932
Romeo i Julcia
Scenografia
1932
Róża
Scenografia
1931
Bezimienni bohaterowie
Scenografia
1931
Cham
Scenografia
1931
Straszna noc
Scenografia
1930
Na Sybir
Scenografia
1930
Niebezpieczny romans
Scenografia
1930
Mascotte
Scenograf (Production Designer)
1928
Huragan
Scenografia
1928
Ponad śnieg
Scenografia
1928
Szaleńcy
Scenografia
1928
Z dnia na dzień
Scenografia
Sportowiec mimo woli
Scenografia
 MUZYKA (1)
1938
Geniusz sceny
Muzyka
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll