PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Mieczysław Milecki

Mieczysław Milecki
URODZONY: 09 listopad 1907, Warszawa
ZMARŁ: 23 luty 1988 w wieku 80 lat, Warszawa
Filmografia
 AKTOR (13)
1980
Przed odlotem
profesor Łaciak
1975
Egzekucja w zoo
profesor Helmut Eikene, dyrektor ZOO
1969
Paragon gola
lekarz
1967
Pavoncello (TV)
Szczebieniew
1967
Westerplatte
porucznik Grodecki
1964
Pingwin
ojciec Pingwina
1964
Rachunek sumienia
funkcjonariusz UB
1963
Zbrodniarz i panna
pułkownik MO
1963
Daleka jest droga
major Janiszewski
1957
Dwie godziny
doktor Brus
1954
Trudna miłość
Michalik
1938
Dziewczyna szuka miłości
lotnik Witold Siemacki
1934
Czy Lucyna to dziewczyna?
kolega Lucyny w Paryżu
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll