PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
NIEPODLEGŁOŚĆ
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
Niepodległość
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU
Ireneusz Czesny
URODZONY: 03 luty 1941, Łódź
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 ANIMACJA (15)
1997
Zasłony
Animacja
1991
Podróż z zaczarowanym ołówkiem
Animacja
1991
Filemon i przyjaciele
Animacja
1988
Wakacje w mieście
Animacja
1988
Dobry wieczór
Animacja
1988
Złodziej
Animacja
1987
Rzeczy
Animacja
1986
Przyjaciel wesołego diabła
Animacja
1985
Wyrok
Animacja
1984
Armata
Animacja
1981
Bez tytułu
Animacja
1980
Ptaszek
Animacja
1976
Gdyby Adam był Polakiem wg. K.I. Gałczyńskiego
Animacja
1974
Wzajemna pomoc
Animacja
1964
Plaża
Animacja
 PION REŻYSERSKI (10)
1992
Poszukiwacze zaginionej gwiazdki
Reżyser
1991
Filemon i przyjaciele
Reżyser
1989
Wystarczy polubić deszcz
Reżyser
1981
Własny kąt
Reżyser
1981
Słodkie życie
Reżyser
1980
Ptaszek
Reżyser
1979
Zegar z kukułką
Reżyser
1979
Cocktail
Reżyser
1973
Forte - piano
Reżyser
1968
Hobby
Współpraca
 SCENOGRAFIA (4)
1997
Wyprawa bardzo ratunkowa
Scenografia
1997
Urodziny
Scenografia
1997
Nocne przygody żaby
Scenografia
1996
Wielkie pranie
Scenografia
 SCENARIUSZ (1)
1973
Forte - piano
Scenariusz
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll