PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
NIEPODLEGŁOŚĆ
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
Niepodległość
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU
Paweł Trzaska
URODZONY: 22 lipiec 1958, Warszawa
ZMARŁ: 05 luty 1995 w wieku 36 lat, Warszawa (Polska)
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 PION REŻYSERSKI (7)
1993
Dr. Hrabal
Reżyser
1992
Smacznego, telewizorku
Reżyser
1989
Słodkiego, miłego życia
Reżyser
1989
Rififi po sześćdziesiątce
Reżyser
1987
Dondula (TV)
Reżyser
1986
Przyjaciel wesołego diabła
I Asystent reżysera, II Reżyser
1984
Vabank II, czyli riposta
Współpraca
 SCENARIUSZ (5)
1995
Ekstradycja
Scenariusz
1993
Dr. Hrabal
Scenariusz
1992
Smacznego, telewizorku
Scenariusz
1989
Rififi po sześćdziesiątce
Autor dialogów
1987
Dondula (TV)
Scenariusz
 ZDJĘCIA (1)
2015
Aktorka
Zdjęcia
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll