PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Marek Sart

Marek Sart
URODZONY: 04 czerwiec 1926, Łódź
ZMARŁ: 06 listopad 2010 w wieku 84 lat, Otwock
Filmografia
 MUZYKA (10)
1984
Jak się pozbyć czarnego kota
Muzyka
1968
Przygoda z piosenką
Muzyka
1964
Spotkanie ze szpiegiem
Muzyka
1963
Liczę na wasze grzechy
Muzyka
1962
Klub Kawalerów
Muzyka
1960
Mąż swojej żony
Muzyka
1956
Tajemnica starego zamku
Muzyka
1956
Pojedynek profesora Filutka
Muzyka
1956
Dziwny sen prof. Filutka
Muzyka
1955
Profesor Filutek w parku
Muzyka
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll