PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Seweryn Bącała

Seweryn Bącała
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 ZDJĘCIA (55)
1988
Pająk meta-menardi latr. 1804
Zdjęcia
1987
Witold Żukowski - czyli tropami filmowej etnografii
Zdjęcia
1985
Dookoła woda
Zdjęcia
1982
Adam Rychtarski
Zdjęcia
1981
Polska rzeźba.cz I
Zdjęcia
1981
Polska rzeźba.cz II
Zdjęcia
1980
Świat Włodzimierza Puchalskiego
Współpraca operatorska
1979
Stała we wsi chata
Zdjęcia
1978
Garść wspomnień
Zdjęcia
1978
BHP przy montażu obiektów w systemie szczecińskim
Zdjęcia
1977
Tempo, dynamika, artykulacja
Zdjęcia
1976
Twój ubiór a BHP
Zdjęcia
1975
Biblia
Zdjęcia
1975
Lato
Zdjęcia
1975
Opole
Zdjęcia
1974
Na wsi łowickiej
Zdjęcia
1974
To też jest Biblia
Zdjęcia
1974
W środku Polski
Zdjęcia
1973
Maria Konopnicka
Zdjęcia
1973
Pomór rzekomy drobiu
Zdjęcia
1973
Rok 1905
Zdjęcia
1973
Pojednani miłują sią bardziej
Zdjęcia
1972
Życiorys historią pisany
Zdjęcia
1971
Brzeg
Zdjęcia
1971
Jak budować chlewnie
Zdjęcia
1971
Modernizacja pomieszczeń dla świń
Zdjęcia
1971
Przywróceni pracy
Zdjęcia
1970
Stanisław Wyspiański 1869-1907
Zdjęcia
1969
Rehabilitacja przemysłowa
Zdjęcia
1969
W sanatoriach dla dzieci
Zdjęcia
1968
Niebezpieczne wody
Zdjęcia
1967
Jurek ma okrągłe plecy
Zdjęcia
1967
Mózg i jego tajemnice-neurony
Zdjęcia
1967
Neurony
Zdjęcia
1967
Sofia
Zdjęcia
1967
Spotkania z zimą
Zdjęcia
1967
Anioły z Bizancjum
Zdjęcia
1966
Dopływy naszych rzek
Zdjęcia
1966
Gryfia
Zdjęcia
1966
Sposób na urodzaj
Zdjęcia
1966
Z powodu papierosa...
Zdjęcia
1965
Będzie teatr pierwszy
Zdjęcia
1965
Jąkanie
Zdjęcia
1965
Walizka
Zdjęcia
1965
Dwa tygodnie lata
Zdjęcia
1964
Praca w zbiornikach zamkniętych
Zdjęcia
1964
Żuławy
Zdjęcia
1964
Tysiąclatki
Zdjęcia
1963
Każdemu pod rozwagę
Zdjęcia
1963
Zapory wodne
Zdjęcia
1963
Białe pióro
Zdjęcia
1962
Równy chłopak
Zdjęcia
1961
Ostatnia wycieczka
Zdjęcia
1961
Soda
Zdjęcia
1960
Sprawa dnia
Zdjęcia
 PION REŻYSERSKI (1)
1964
Dziecko w szpitalu
Reżyser
 SCENARIUSZ (1)
1978
BHP przy pracach ziemnych w budownictwie ogólnym
Konsultant
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll