PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Małgorzata Raszek-Zaliwska

Małgorzata  Raszek-Zaliwska
URODZONA: 20 styczeń 1951
Filmografia
 PION REŻYSERSKI (18)
1995
Awantura o Basię
I Asystent reżysera, II Reżyser
1995
Gracze
I Asystent reżysera, II Reżyser
1994
Panna z mokrą głową
I Asystent reżysera, II Reżyser
1994
Faustyna
I Asystent reżysera, II Reżyser
1993
Goodbye Rockefeller
I Asystent reżysera, II Reżyser
1993
Łowca - ostatnie starcie
I Asystent reżysera, II Reżyser
1989
Stan strachu
I Asystent reżysera, II Reżyser
1989
Urodzony po raz trzeci
I Asystent reżysera, II Reżyser
1988
Oszołomienie
I Asystent reżysera, II Reżyser
1988
Piłkarski poker
I Asystent reżysera, II Reżyser
1987
Sami dla siebie
I Asystent reżysera, II Reżyser
1984
Wszystko powiem Lilce!
Współpraca
1982
Przesłuchanie
Współpraca
1981
Przypadki Piotra S.
Współpraca
1981
Ślepy bokser
Współpraca
1981
Konopielka
Współpraca
1980
Powstanie listopadowe. 1830-1831
Współpraca
1978
Papa Stamm
Współpraca
 AKTORKA (2)
2008
Polska nowela filmowa
Maria
1999
Gwiazdka w Złotopolicach
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll