PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Maria Starzeńska-Rybkowska

Maria Starzeńska-Rybkowska
URODZONA: 29 czerwiec 1919, Środa
ZMARŁA: 07 styczeń 2002 w wieku 82 lat, Szczecin
Członkini Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 PION REŻYSERSKI (15)
1971
Uciec jak najbliżej
I Asystent reżysera, II Reżyser
1968
Molo
I Asystent reżysera, II Reżyser
1967
Szach i mat (TV)
I Asystent reżysera, II Reżyser
1967
Ja gorę (TV)
Współpraca
1967
Ślepy tor (TV)
Współpraca
1966
Marysia i Napoleon
I Asystent reżysera, II Reżyser
1965
Salto
Współpraca
1964
Przerwany lot
I Asystent reżysera, II Reżyser
1963
Smarkula
I Asystent reżysera, II Reżyser
1961
Jutro premiera
I Asystent reżysera, II Reżyser
1960
Do widzenia, do jutra
Współpraca
1960
Matka Joanna od Aniołów
Współpraca
1957
Prawdziwy koniec wielkiej wojny
Współpraca
1956
Kanał
Współpraca
1956
Cień
Współpraca
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll