PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Olga Bielska

Olga Bielska
URODZONA: 04 grudzień 1922, Kiwerce na Wołyniu
ZMARŁA: 25 lipiec 1996 w wieku 73 lat, Warszawa (Polska)
Filmografia
 AKTORKA (8)
1987
Misja specjalna
1984
Ceremonia pogrzebowa
Helena
1978
Bilet powrotny
gość na weselu Antoniny i Pierre'a
1975
Na smyczy
solenizantka
1964
Przerwany lot
1959
Tysiąc talarów
Izabela
1957
Prawdziwy koniec wielkiej wojny
Irena
1957
Deszczowy lipiec
Iwona
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll