PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Władysław Forbert

Władysław Forbert
URODZONY: 26 maj 2015, Warszawa
ZMARŁ: 07 luty 2001 w wieku -15 lat, Kopenhaga
Filmografia
 ZDJĘCIA (46)
1973
Krąg pierwszy
Zdjęcia
1969
Polonez
Zdjęcia
1968
Pasterski
Zdjęcia
1968
Krakowiak
Zdjęcia
1968
Ondraszkowe ostatki
Zdjęcia
1968
Taniec pasterski
Zdjęcia
1968
Krzysztof Penderecki
Zdjęcia
1967
Dziadek do orzechów
Zdjęcia
1965
Trzy kroki po ziemi
Zdjęcia
1965
Sam pośród miasta
Zdjęcia
1964
Przerwany lot
Zdjęcia
1963
Daleka jest droga
Zdjęcia
1962
Wyrok
Zdjęcia
1962
Głos z tamtego świata
Zdjęcia
1961
Chwila tańca
Zdjęcia
1960
Życie artysty
Zdjęcia
1960
Szczęściarz Antoni
Zdjęcia
1959
Janina Baster i Janusz Dolny. Koncert telewizyjny
Zdjęcia
1959
Sława Przybylska. Koncert telewizyjna
Zdjęcia
1959
Miejsce na ziemi
Zdjęcia
1959
Andrzej Hiolski. Koncert telewizyjny.
Zdjęcia
1959
Olga Sawicka i Bogdan Bulder. Koncert telewizyjny.
Zdjęcia
1959
Kamienne niebo
Zdjęcia
1959
Jadwiga Prolińska. Koncert telewizyjny
Zdjęcia
1959
Wanda Wiłkomirska. Koncert telewizyjny
Zdjęcia
1958
Kantyczka z drewna
Zdjęcia
1958
Wolne miasto
Zdjęcia
1957
Szkice węglem
Zdjęcia
1957
Żywe kamienie
Zdjęcia
1956
Anghor
Zdjęcia
1956
Nikodem Dyzma
Zdjęcia
1956
Listy z Wietnamu
Zdjęcia
1955
Godziny nadziei
Zdjęcia
1954
Trudna miłość
Zdjęcia
1952
Andrzej Hiolski.koncert telewizyjny
Zdjęcia
1952
Zaorane miedzie
Zdjęcia
1951
Pierwsze dni
Zdjęcia
1951
Komuna Paryska
Zdjęcia
1950
Pokój zwycięży
Zdjęcia
1950
Julian Marchlewski
Zdjęcia
1948
Żelazowa Wola
Zdjęcia
1948
Akcja Narodów Zjednoczonych
Zdjęcia
1947
Powódź
Zdjęcia
1947
Ulica Brzozowa
Zdjęcia
1945
Swastyka i szubienica
Zdjęcia
1945
K.R.N. 1943-1945
Zdjęcia
 PION REŻYSERSKI (15)
1969
Cracovia
Reżyser
1967
Jej teatr
Reżyser
1966
Wrocławski eksperyment
Reżyser
1966
Kara cięższa niż kara
Reżyser
1966
Wczoraj i dziś miast dolnośląskich
Reżyser
1961
Gdańsk po 16-stu latach
Reżyser
1961
Chwila tańca
Reżyser
1960
Życie artysty
Reżyser
1959
Janina Baster i Janusz Dolny. Koncert telewizyjny
Reżyser
1959
Sława Przybylska. Koncert telewizyjna
Reżyser
1959
Andrzej Hiolski. Koncert telewizyjny.
Reżyser
1959
Olga Sawicka i Bogdan Bulder. Koncert telewizyjny.
Reżyser
1959
Jadwiga Prolińska. Koncert telewizyjny
Reżyser
1959
Wanda Wiłkomirska. Koncert telewizyjny
Reżyser
1952
Andrzej Hiolski.koncert telewizyjny
Reżyser
 SCENARIUSZ (1)
1961
Gdańsk po 16-stu latach
Scenariusz
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll